Lingerie en nachtmode in de omgeving van Gent

      

 

Bent u op zoek naar kwalitatieve lingerie en nachtmode? Kom dan eens langs bij Nachtmode Lily en ontdek ons uitgebreide aanbod. Deze kledingzaak staat al drie generaties lang voor topkwaliteit. Wij zijn gevestigd in Gent op een centrale locatie en heten zowel dames en heren als kinderen van harte welkom in onze zaak.

 

 

Bij ons vindt ieder zijn of haar gading. U kunt onder meer bij ons terecht voor lingerie (zoals bh’s en panty’s), nachtmode (zoals pyjama’s en nachtkleden) en kousen. Wij hechten groot belang aan kwaliteit. Daarom bieden wij u steeds een selectie van topmerken aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld artikelen van de merken Chantelle, Simone Pérèle, Passionata, Skiny, Woody, Schiesser, Hudson, Le Bourget en meer terugvinden. U kunt bij ons eveneens nachtkleding en lingerie in grote maten verkrijgen.

 

 

Wij helpen u graag bij het vinden van kleding volgens uw stijl. Daarom kunt u bij ons rekenen op persoonlijk advies en een uitstekende service. Onze winkel heeft twee verdiepingen, waarvan de bovenverdieping volledig aan de dames voorbehouden is.

 

Bezoek onze zaak in Gent: wij staan voor u klaar met informatie en advies. Wij staan tot uw dienst van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

(op vrijdag zijn we een halfuurtje langer open). U kunt eveneens bij ons langskomen op maandag van 14.00 tot 18.00 uur.

Heeft u vragen? Dan kunt u ons ook telefonisch of via het contactformulier bereiken. Neem ook een kijkje op onze website.